Berba grožđa u vinariji Pavlagić

Nova berba kao novi životni ciklus, u SLAVONSKOJ vinariji Pavlagić!

Svježina rano jutarnjih sati najbolje je vrijeme za berbu. Vinograd je pun marljivih berača jer je izuzetno važno da grožđe u trenutku preradbe ne bude toplo.

Berba najzastupljenije sorte u slavoniji “GRAŠEVINE”, koja je također visoke kvalitete!

Berba je najradosniji, ali za vinogradara i za vinara i najodgovorniji posao o kojemu uvelike ovisi kakvoća budućeg vina. Početak, trajanje i završetak berbe najviše ovisi o stupnju zrelosti i o vremenskim prilikama. Kad sadržaj šećera prestane rasti, a kiseline i dalje padaju, najčešće je trenutak za berbu.

U više nego dobru kvalitetu samog grožđa mogli smo se i sami uvjeriti. Ona je više nego dobra što je i jamac proizvodnje vrhunske kapljice za što će se svesrdno zauzeti poznati, dokazani i iskusni enolozi.

Ekološka proizvodnja znači da se u proizvodnji koriste isključivo prirodne tvari.